Dědkův blogovej kus almanachu, ve kterém si dědek píše co chce, jak chce. Ať si to čte kdo chce. Jan Tleskač tomu může tleskat, Servác na to asi se-e, Pankrác, ehm no tam se asi sejdem...

Kuk na něj:-)

26. 11. 2009 10:14

Van Rompuy neříka li vám toto jméno nic, nebude nejlepším nápadem číst dál. Pokud neznáte tohto pána a jste při tom ještě příznivci Lisabonské smlouvy jste navíc ignoranti. (chápu že vás to někoho může urazit, ale jinak se to vyjádřit nedá) Tento muž je totiž novým prezidentem evropské rady. ( Jistě chápete, že pokud jste pro Lisabonskou smlouvu a přitom nevíte co přináší za "ovoce", platí co jsem napsal nahoře, bez ohledu na to jak je to nediplomatické a nekorektní. A nezáleží na tom co je to za člověka. Záleží na tom že je vám to fuk, i když se to nás všech bytostně týká. Hlavně že jste byli pro LS.)

Podívejme se tedy kdo že nám to v čele stojí. Co víme o člověku jménem Van Rompuy?

Ti kteří jej v Bruselu znají, tvrdí že je velmi schopný manipulátor. Belgickým premiérem se dokázal stát bez řádných voleb (to bohužel není špatný vtip), nechal se prostě dosadit. Dovolím si citovat belgický deník The Brussels Journal, který napsal: " Van Rompuy je mazaný mistr nečestných kompromisů". Tento člověk hodlá využít článek 311 evropské ústavy k zavedení evropské daně. Čili peníze z našich kapec přímo do pokladničky Bruselu. Van Rompuy si nepřeje nic jiného než sebrat státům možnost rozhodovat si o svích daních.

Podívejm se na názor Belgického žurnalisty Dr. Beliena. Dr. Belien zná Van Rompuy od počátku osmdesátých let a ví, že nový prezident rady EU má pouze jediný politický cíl: zničit národní identity a vytvořit z Evropy federální superstát. Smutné je, že Lisabonská smlouva mu k tomu dává potřebné kompetence, bohužel.

Tento pán (Van Rompuy) není žádný hodný vetchý stařík, ani Rampa MacKvák, ale zkušený gauner. Inu ať žije EU a Lisabonká smlouva.

Myslím že se budeme ještě velmi divit co nás čeká, rozhodně to budou zajímavé časy.

 

Zobrazeno 1573×

Komentáře

ElDedkus

Doufám že ses kokal pečlivě na mé zdroje, sleduji asi patnáct zpravodajských webů a tvrdit že (např.) CFP (jeden ze zdrojů které čtu má stejné názory jako já je dobře ulítlí...<br />
Mimochodem ti co u Hitlera počkali jak se vybarví se pak dost divili. Ti co se podívali dopředu co je to za člověka se včas uklidili. To je jako tvrdit o bouřkovém mračnu, že předpovídat z něj hurikán a nepočkat jak se vybarví je blbost. Analyzovat situaci s předstihem se vyplácí. Pokud tvrdíš opak nemám jak tě přesvědčit a ani nemám asi zájem to dělat. Opoziční smlouva je otázkou politického vyjednávání a kompromisu, pokud si myslíš že je to česká specialita pak nemám co dodat. Justiční mafie je věc stará asi jako justice, ale to je v celku jedno. Spíš je zásadní, že nepotřebuješ justiční mafii když ovlédéš justici a jurisdikční složky zcela legálně.

jendamaca

Takže jsme tam kde slunce nesvítí kvuli EU, takhle jsem to pochopil.....<br />
<br />
ale mě by zájímalo jesli kvuli EU je větší státní dluh nebo to nemá vliv?<br />
nejsem uplnej intelektuál tak mi prosím odpovězte jednoduše.

Zobrazit 27 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz