Dědkův blogovej kus almanachu, ve kterém si dědek píše co chce, jak chce. Ať si to čte kdo chce. Jan Tleskač tomu může tleskat, Servác na to asi se-e, Pankrác, ehm no tam se asi sejdem...

Reklama na jaro

2. 4. 2008 18:32
Rubrika: Nezařazené | Štítky: jaro

Tak se nám zasejc vrátilo jaro. Už bylo na čase, říkám si sundavajíc z kebule čepici a šálu, dopíjejíc snad poslední grog letošní zimy...  Ani sem si nevšim jestli už přijeli vlaštovky, ale asi eště ne. Jaro mám rád, hlavně proto, že věstí že je pryč ta odporná zima, svět začíná bejt barevnější a taky zábavnější... Jo jaro... Už aby bylo takoví to uplně pořádný, kdy se dá vysedět důlek na zahrádce před putikou.

Jaro si prostě užívám. Jakožto latentní požitkář si vychutnávám každý jeho okamerk a stejně se ho nemůžu dost nabažit. Pomalu už oprašuji svojí fajfku višňovku, abych se spolu s ní mohl vydat někam na kopec, rozjímat v klidu a míru o nesmrtelnosti chroustů a raketověmolekulární fyzice... No dobře to druhý je asi blbost co.

No jaro mám rád a basta. 

Zobrazeno 1029×

Komentáře

makabrozni-spelunka

to je jasny, jaro je nejhezci obdobi, uz se taky tesim. uuuaaaaaiiiiiiiiiiiiiii juchuuu

Pista

Jo tak včera při mé prácičce jsem na rodinku vlaštovek narazil. Byla v jednom "krásném" činžovním domě na chodbě. Pavučiny tam byli nejspíše starší než já :-)

ElDedkus

Jo už přijely... Taky sem je potkal. Už nám se*ou na okna....

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz