Dědkův blogovej kus almanachu, ve kterém si dědek píše co chce, jak chce. Ať si to čte kdo chce. Jan Tleskač tomu může tleskat, Servác na to asi se-e, Pankrác, ehm no tam se asi sejdem...

reakce na smazání otevřeného dopisu- Otevřený dopis P. Tomáše Petráčka

25. 2. 2008 21:03
Rubrika: Nezařazené

Zde vám předkládám vzkaz, který odemne dostal jeden z administrátorů. 

Po přečtení dopisu - otevřený dopis hamovi.... musím důsledně vyjádřit nesouhlas s jeho smazáním. Pravda pravda a nic než pravda je tam :-)  Je smutné, že se zde s lidmi jako Hama vůbec musíme potýkat, ale když už proti nim někdo věcně a veřejně vystoupí, neměl by být perzekuován a tím méně mazáno takové vystoupení. Mrzí mě, že např takovej PavliCzech nesmí přispívat do diskuzí jenom proto, že se nechal vyprovokovat těmito k reakci možná nepřiměřené. Je to škoda, narozdíl od nich je PavliCZECH inteligentní a rozumný člověk, jehož názory mohou obohacovat. Vanička se vilévá i s dítětem. Znamená to tedy že každý, kdo nedokáže tiše přihlížet jak např Jacqes, též tkadleček nebo mnoho dalších nicků tohoto pána, uráží a napadá všechny kolem, a zasáhne má smůlu? Pak, ale signáli padnou. Protože narozdíl od nich si tito nebudou neustále dělat nové přezdívky, aby mohli šířit svůj hnilobný svrab dále. Takže to nakonec dopadne tak, že ti kteří hrotí budou hrotit dál, a ti kteří se brání budou ořezáni natolik, že už nebude, kdo by se těm **** (nenapadlo mne žádný slušný slovo) postavil a bránil ty, kteří si nejsou dostatečně sebejisti aby vzdorovali urážkám a napadání. Není dobré léčit vředy léky na bolest, je třeba je vyříznout.

http://hama.signaly.cz/0712/otevreny-dopis-p-tomase 

 

Zobrazeno 1872×

Komentáře

pavliCZECH

Je težké se ovládnout ve výrazech etc...Já jsem nikdy neměl potřebu psát tolik zbitej emocema jako na signálech po "seznámení" s jistými lidmi...No, ale už je aspoň beru s rezervou - ted jen jestli to je dobře nebo špatně.

Frt

Dnes mi psal pan prof. Petráček, Dědku. napsal něco jako, že naprosto se na ně vykašli. Přestaň s nima diskutovat, zajímat se o ně. Církev a křesťanství nabízí tolik dobrého... studuj Písmo, katechismus, čti dobré knihy... a pryč od jejich jedu. To je jejich strategie: získat nebo otrávit. Proč s nima hrát tuhle hru? Je to nejen zbytečné plýtvání časem a energii, ale dokonce je to nebezpečné, smutek je nemoc.

Myslím, že má naprostou pravdu.

Zobrazit 38 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz