Dědkův blogovej kus almanachu, ve kterém si dědek píše co chce, jak chce. Ať si to čte kdo chce. Jan Tleskač tomu může tleskat, Servác na to asi se-e, Pankrác, ehm no tam se asi sejdem...

Nejsme Hipíci!!!

22. 8. 2007 14:25
Rubrika: Nezařazené

Těhle pár slovíček mne napadlo před několika dny, ještě na recepci spšs Komenského, protože kolem chodili pěkné, veselé často pořádně unavené slečny a často si sebou nesli kytku. Jedna ve vlasech, jiné v rukou, další třeba jen vyšitou na tašce... Ale kytky prostě měli, ač unaveny smáli se na svět (nebo možná jen na mě :-)), zkrátka radost pohledět.  Když jsem pak byl jednou (moc často se mi to totiž nepoštěstilo) u hlavního podia a vyděl jsem jich tam ještě mnohem víc, tedy těch co si nesli kytku a hlavně křepčící a veselící se dav, evokovalo to ve mě asociaci na Hipies (jak se to asi správně píše?....)

Jenže mi (já, snad ne ty, ani většina holek co si nesli svoje kytky a byly krásné, protože k tomu jsou už holky stvořené.....) NEJSME HIPIES. My jsme přeci mnohem víc, chceme mnohem víc, umíme mnohem víc, než oni.

Při přemýšlení v čem jsme mi křesťani lepší jsem si uvědomil, že je dobře že jsem na recepci, že nejsem jen řadoví účastník. Přeci nejsme hipies, chceme přeci něco víc! Proto mnohdy musíme víc taky dát.....  Jsme tady lepší než oni? Ne samozřejmě! My se máme snažit být lepší. K tomu abych byl dobrým člověkem, potažmo křesťanem nestačí si užívat a smát se na svět, musím umět taky dát něco svého, něco navíc...  Myslím že se nám to letos na CSM perfektně povedlo, děkujme za to bohu. 

A nejen bohu chci děkovat já, nýbrž i vám svím kolegům a koleginím z přípraváku, za to, že jste se dali. 

 

Zobrazeno 1364×

Komentáře

Radim Scholaster

Pěkné! :-)

makabrozni-spelunka

juhuuu, krasne pises, mel bys pokracovat :) fakt

Uzlík

držím palce...

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz